Baron R. de Vironlaan 108, 1700 Dilbeek

Appartement Te Koop in Dilbeek

€430.000

Residentieel gelegen en ruim appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 individuele privatieve kelders en 2 terrassen van 17m² elk met schitterende verzichten over Dilbeek.
Optioneel: aankoop 3 ondergrondse garages voor €23.000 per garage.
Dit driegevelappartement heeft een globale bewoonbare oppervlakte van 212 m² en is gelegen op de 4e verdieping van een appartementsgebouw met lift (conform).
Het appartement is goed gelegen op de bekende Baron R. de Vironlaan op wandelafstand van het centrum van Dilbeek, het Park met kasteel, scholen, handelszaken, openbaar vervoer en sportcentra.
Buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing – collectieve verwarming op gas met radiatoren die beschikken over calorimeters.
Lasten:Provisie 520 euro/maand (voorschot verwarming, voorschot water, syndicus, werkingsfonds, onderhoud lift, onderhoud gemene delen en blokpolis).
Indeling: 2 individuele privatieve kelders op het gelijkvloers die uitgeven op de inkomhal.
Appartement: Inkomhal (9m²) – ruime woonkamer (72m²) – nieuwe moderne kwaliteitskeuken (Fierens) (24m²) – hal (18m²) – 4 slaapkamers (9, 11, 16, 16m²) – volledig vernieuwde badkamer (Fierens) beschikt over een douche, een toilet en een dubbele wastafel in meubel (8m²)– badkamer 2 beschikt over een douche en een enkele wastafel in meubel (5m²) – toilet – 2 terrassen (17m² en 17m²) met prachtig uitzicht.

Menu