Dennenlaan 16, 1700 Dilbeek

Appartement Te Koop in Dilbeek

€319.000

Instapklaar en luxueus afgewerkt appartement (122m²) met 2 slaapkamers en zuidelijk georiënteerd terras met prachtig groen uitzicht.
Deze eigendom is perfect gelegen aan het einde van een doodlopende straat, nabij het centrum van Dilbeek, invalswegen, scholen, sportcentra en handelszaken.
Buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing – individuele verwarming op elektriciteit met accumulatie convectoren – individuele tellers voor de elektriciteit met dag- en nachttarief – tussenteller voor het water.
Dit appartement maakt deel uit van een zeer goed onderhouden en kleine mede-eigendom in villastijl van 7 wooneenheden (voornamelijk bewoond door eigenaars), wat de nodige rust en kalmte garandeert. De eigendom is heel lichtrijk en modern ingericht met parket vloeren.
Lasten: 150 euro/maand (onderhoud gemene delen en lift, syndicus, blokpolis en werkingsfonds).
Toegang tot een ruime gemeenschappelijke tuin. Ondergrondse autostaanplaats is verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro (niet inbegrepen bij de vraagprijs). Indeling: Individuele privatieve kelder (9m²). Ondergrondse autostaanplaats. Appartement: Inkomhal met vestiaire – toilet – moderne badkamer (6m²) met ligbad, dubbele wastafel in meubel en regendouche – 2 ruime slaapkamers (12 en 15m²) – open woonkamer (44m²) met veel lichtinval en toegang tot het zonneterras (15m²) – volledig ingerichte kwaliteitskeuken (10m²) met ontbijthoek – waskamer (9m²) met ingemaakte kasten en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

394 kWh/m2

Pand Referentie

POQDBNSM0SYL

0 m2

122 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu