8301 Duinbergen

Appartement Te Koop in Duinbergen

€925.000

Dit fantastische appartement bevindt zich in een straat parallel aan de zeedijk, met een adembenemend zicht op het hinterland. Door de unieke indeling van deze duplex, is het volop genieten van de beschikbare ruimte. Indeling:
Eerste verdieping met 3 slaapkamers, waaronder een master-bedroom met eigen douchekamer, dressing, terras én prachtig uitzicht. De twee andere slaapkamers zijn ook ruime volwaardige kamers. Badkamer op de hall en 2x gastentoilet. Op de bovenverdieping komen we in de open leefruimte, hier trekt het terras en het uitzicht op het Stübbenpark onmiddellijk de aandacht! De leefruimte zelf bestaat uit zithoek, eetplaats en open keuken. Het terras aan de woonkamer is volledig zuid geörentieerd en biedt met een oppervlakte van bijna 15 m2 de perfecte plaats om volop te genieten. Dit alles op slechts enkele passen van het strand. Dit appartement ademt werkelijk vakantiesfeer uit!
Om dit aanbod compleet te maken, is er ook mogelijkheid om een garagebox met extra autostandplaats te kopen voor € 120.000,-.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

340 kWh/m2

Pand Referentie

YUMMRES51LK1

119 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

29 Aug 2022€925.000

13 Jun 2022€949.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu