1982 Elewijt

Appartement Te Koop in Elewijt

€598.000

Ruime woning met verschillende mogelijkheden (grote gezinswoning / duo-woonst / combi privé & professioneel, …) met dubbele garage, parking en tuin.

Deze zeer goed onderhouden jaren '70 villa wordt gekenmerkt door zijn grote open ruimtes, hoge plafonds en veel lichtinval. Momenteel is dit een kangoeroewoning onderverdeelt in een gelijkvloers appartement + een duplex appartement op de 1ste en 2de verdieping. Het steentapijt in de inkomhal met gastentoilet loopt door tot in de lichtrijke open leefruimte met ernaast de achterdeur naar de tuin toe en een compacte maar praktische keuken. Beiden met zicht op de prachtige tuin. Rechts bevindt zich de slaapkamer met achterliggende badkamer, uitgerust met douche, lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine. Enkel de muren van de inkomhal zijn op deze multifunctionele gelijkvloers een vast element. De andere wanden kunnen makkelijk worden verwijderd om een open leefruimte te creëren of een professionele functie aan deze ruimte toe te kennen zoals bv kantoor of praktijkruimte, winkel, ...

De 1ste verdieping heeft eveneens een inkomhal met gastentoilet. Rechts is de open leefruimte met gezellige verlaagde zithoek (incl open haard en open trap), eetplaats en volledig uitgeruste keuken. Links is nu een open bureauruimte dewelke makkelijk in 2 kamers kan worden onderverdeeld.
De 2de verdieping is ingedeeld in 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, lavabo en toilet en extra bergruimte van 25 m².
De woning is onmiddellijk bewoonbaar en heeft een mooi onderhouden tuin, een grote oprit voor meerdere wagens te parkeren en achteraan een dubbele garage met extra bergruimte.

Zeer centraal gelegen kortbij openbaar vervoer, winkels en oprit van de E19.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

390 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.497

Pand Referentie

OVG45G-D1ELG

874 m2

242 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022€450.000

12 Jan 2022€598.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu