1982 Elewijt

Appartement Te Koop in Elewijt

€598.000

Opbrengsteigendom (kantoor/duplex appartement of mogelijk 2 appartementen) met dubbele garage, parking en tuin.

Deze zeer goed onderhouden jaren '70 villa is momenteel onderverdeeld in 2 appartementen, gekenmerkt door zijn grote open ruimtes, hoge plafonds en veel lichtinval.
Het gelijkvloers appartement heeft een (gemeenschappelijke) inkomhal met trap en gastentoilet, een leefruimte van 37 m², keuken met achterdeur, badkamer en slaapkamer. Enkel de muren van de inkomhal zijn op deze multifunctionele gelijkvloers een vast element. De andere wanden kunnen makkelijk worden verwijderd om een open leefruimte te creëren of een professionele functie aan deze ruimte toe te kennen zoals bv kantoor of praktijkruimte, winkel, ...

Het duplux appartement heeft op de 1ste verdieping eveneens een inkomhal met gastentoilet. Rechts is de open leefruimte met gezellige verlaagde zithoek (incl open haard en open trap), eetplaats en volledig uitgeruste keuken. Links is nu een open bureauruimte dewelke makkelijk in 2 kamers kan worden onderverdeeld.
Op de 2de verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, lavabo en toilet en extra bergruimte van 25 m².
Het creëren van een dakterras, plaatsten van trap naar de tuin of bevestigen van een extra terras aan de achtergevel is noodzakelijk om een officiële herkenning als 2 appartementen aan te vragen door de koper (afzonderlijke meters zijn reeds aanwezig)

De woning is onmiddellijk bewoonbaar en heeft een mooi onderhouden tuin, een grote oprit voor meerdere wagens te parkeren en achteraan een dubbele garage met extra bergruimte.
Mogelijke huuropbrengst: € 1.700/maand.
Zeer centraal gelegen kortbij openbaar vervoer, winkels en oprit van de E19.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

390 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.497

Pand Referentie

FVA96CG2BFHP

874 m2

242 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

07 Mar 2022€598.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu