1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€895.000

Tegenover de Cambre Abdij en op een steenworp afstand van de Elsene vijvers, op de tweede verdieping van een art deco gebouw, een volledig gerenoveerd appartement met een combinatie van oude elementen en hedendaagse afwerking met een bruto oppervlakte van ± 225 m².
Het appartement beschikt over een woonkamer en een eetkamer met hoge plafonds die uitkomen op een balkon, een aparte volledig uitgeruste keuken, een achterkeuken en een wasruimte. De nachtruimte biedt een grote slaapkamer met kleedkamer, marmeren badkamer en 2 extra slaapkamers die een doucheruimte delen. Een lange gang loopt langs de keuken naar de slaapvertrekken. Alle vloeren zijn gerestaureerd.
Andere kenmerken: granito in de keuken, goede verlichting, dubbele beglazing, 2 kelders, zolder, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor het huis.
De Cambre Abdij is een mooie, typisch Brusselse wijk, omringd door lokale winkels. Het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van het stadscentrum en de Louizalaan.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

185 kWh/m2

Pand Referentie

ATB7INXSMFCO

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€895.000

Menu