1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€1.900.000

Vlakbij het Brugmannplein, triplex appartement volledig gerenoveerd in 2015 met een bewoonbare oppervlakte van ± 365 m² gelegen in een privé herenhuis dat dateert uit 1902.
Intiem in stijl en een combinatie van historische elementen en comfort, bestaat het uit een leefruimte met aan de ene kant de recepties met gaskachel en aan de andere kant de eetkamer en de volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een privéterras en tuin van ± 160 m² die ideaal georiënteerd zijn, en een kantoor op de tussenverdieping. Het nachtgedeelte bestaat uit de hoofdslaapkamer met dressing en badkamer en suite, 2 slaapkamers met badkamer en suite, alsmede een apart appartement bestaande uit een woonkamer/keuken, een slaapkamer en een aparte badkamer.
Andere: Mogelijkheid van 2 parkeerplaatsen, prive-lift, thermische, akoestische en fonische isolatie, dubbele ventilatie, individuele gascondensatieverwarming, volumetrisch/perimetrisch alarm en videobewaking, videofonie, waterverzachter, wijnkelders, wasruimte, kelders.
Het Brugmannplein is bekend om de hoge levenskwaliteit van de buurt. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475944508.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

204 kWh/m2

Pand Referentie

9P-7WJLWFWWZ

5 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.900.000

Menu