1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€1.995.000

Aan het begin van Opperstraat, dicht bij het Fernand Cocqplein, de Louizalaan en het Stefaniaplein, is dit appartement gelegen op de bovenste verdieping van een gebouw, getekend door de beroemde architect Marc Corbiau.
Geplaatst op het gebouw als een doos, profiteert dit penthouse met 4 gevels aan de voorkant en over de hele lengte van een prachtig terras van ± 111 m² met een uitzonderlijk uitzicht op de stad. Het beschikt over een bruto oppervlakte van ± 277 m² en bestaat uit grote vertrekken, waaronder een woonkamer met gashaard, een eetkamer, een tv-lounge en een volledig uitgeruste Liedssen keuken. Het slaapgedeelte bestaat uit de hoofdslaapkamer met dressing en een complete ensuite badkamer, drie andere slaapkamers, één met een eigen doucheruimte en een aparte badkamer.
Optionele parkeerplaatsen en kelders aanvullen het geheel.
Andere: Gepantserde deuren, fietsenstalling, ventilatie met dubbele luchtstroom, vloerverwarming, eiken parketvloer, videoparlofoon.
De Louizawijk is gekend voor zijn nabijheid van winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang naar het centrum van de stad en naar de omliggende sierlijke gemeenten. Deze wijk is ook goed voorzien van openbaar vervoer.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

55 kWh/m2

Pand Referentie

GU1HEQ6IT5Y6

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.995.000

Menu