1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€2.850.000

Op een boogscheut van de Louizalaan, bevindt dit duplex penthouse van ± 386 m² zich op de derde en laatste verdieping van het project The Sixty, een renovatie van twee herenhuizen. Dit biedt drie slaapkamers, een kantoor en aangename terrassen van 71 m² met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en vormt een ware oase van rust in het hart van de hoofdstad.
Het appartement, dat directe toegang heeft via de privélift, bestaat uit een inkomhal met wc en wasruimte, een woonkamer open op 2 niveaus (receptieruimte, tv-kamer met gashaard), een eetkamer en een open keuken op een mooi terras met uitzicht op de tuin. Een trap leidt naar een woonkamer en kantoorruimte die uitkomt op een panoramisch dakterras. De master suite (met kleedkamer en complete badkamer) komt ook uit op de tuin. Twee extra slaapkamers delen een doucheruimte. Het appartement profiteert van de nieuwste technische ontwikkelingen in een klassieke en eigentijdse lay-out met een zorgvuldige afwerking.
Overig: registratierechten (12,5%), inpandige parkeergarages (€ 50.000) en kelder (€ 7.000) in de onderbouw, vloerverwarming, SieMatic keuken.
De wijk Louise staat bekend om de nabijheid van winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij de talrijke openbaar vervoersystemen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

KC5OK4IBCPOG

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€2.850.000

Menu