1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€1.650.000

Op een boogscheut van de Louizalaan, is dit duplex appartement van ± 271 m² gelegen op de eerste verdieping van het project The Sixty, een majestueuze renovatie van twee herenhuizen. Dit biedt drie slaapkamers en een aangenaam terras van 6 m² met uitzicht op de tuin en vormt een ware oase van rust in het hart van de Europese hoofdstad.
Het biedt ongebruikelijke ruimtes en volumes, het bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime en lichte recepties met open keuken met een prachtig uitzicht op de binnentuin en het terras, de hoofdslaapkamer met complete badkamer / douche / wc, een kantoor of een slaapkamer met douchekamer en, op half niveau, een derde slaapkamer met douchekamer en wc, een bureau en de wasruimte.
Spectaculaire plafondhoogtes, antieke ornamenten die op identieke wijze zijn bewaard, gerestaureerd of gereproduceerd. Het is de perfecte alliantie tussen de charme van een herenhuis (lijsten, open haarden, …) en modern meubilair met een zorgvuldige afwerking.
Overig: registratierechten (12,5%), inpandige parkeergarages (€ 50.000) en kelders (€ 6.000) in de onderbouw, vloerverwarming, SieMatic keuken.
De wijk Louise staat bekend om de nabijheid van winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij de talrijke openbaar vervoersystemen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

5Z85WA0TRQQU

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.650.000

Menu