1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€1.295.000

Op een steenworp afstand van de Louizalaan is dit appartement van ± 221 m² is gelegen op de tweede verdieping van het project The Sixty, een majestueuze renovatie van twee herenhuizen. Het biedt twee slaapkamers en een aangenaam terras met uitzicht op de tuin en vormt een ware oase van rust in het hart van de Europese hoofdstad.
Het appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en wasruimte, naargelang de inrichting een open woonkamer of een eetkamer, een ontvangstruimte, een televisiekamer, een bibliotheek en een open keuken met ontbijthoek met uitzicht op de de omringende natuur en de majestueuze kastanjeboom die in de gemeenschappelijke tuin staat. Aan de nachtzijde twee slaapkamers met en-suite badkamer/douche. Het appartement profiteert van de nieuwste technische ontwikkelingen in een klassieke en eigentijdse lay-out met een zorgvuldige afwerking.
Andere: registratierechten (12,5%), inpandige parkings (€ 50.000) en kelders (€ 6.000) in de onderbouw, vloerverwarming met ruimteregeling, SieMatic keuken.
De wijk Louise staat bekend om de nabijheid van winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende steden dankzij het openbaar vervoer.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

XY-KHQO3JW8H

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.295.000

Menu