1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€1.980.000

Op een steenworp afstand van de Louizalaan en het Stefania Plein, appartement van ± 380 m² gelegen op de eerste verdieping van een gebouw ontworpen door de architect Bruno Erpicum.
Dit appartement is samengesteld uit mooie volumes en met zorg afgewerkt. Het geeft uit op een inkomhal, een vestiaire en een lichte eetkamer met hoge plafonds. De eetkamer heeft grote erkers over de hele lengte en geeft uit op een groot zuid georiënteerd terras. De aparte volledig uitgeruste keuken geeft ook uit op het terras. Het nachtgedeelte omvat drie slaapkamers, waarvan twee ruime en lichte master bedrooms met dressing en complete badkamer. De derde slaapkamer heeft ook een dressing en een eigen badkamer. Een wasruimte en talrijke bergruimten completeren het geheel.
Andere: stookruimte met individuele boiler, waterverzachter, alarmsysteem, grote kelder en twee parkeerplaatsen in het gebouw.
Het Stefania Plein is gunstig gelegen in het ​​centrum van Brussel, omgeven door winkels en bedrijven en biedt vervoersvoorzieningen, die gemakkelijke toegang geven tot de omliggende steden.
Voor meer informatie neemt u gerust contact met Jean Marc Delcroix: +32 (0) 474 740 807.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

195 kWh/m2

Pand Referentie

F1RWF0GM9Y54

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.980.000

Menu