1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€695.000

Gelegen in het hart van de wijk Toison d’Or, werd het gebouw “Le Toison d’Or” ontworpen door het internationale architectenbureau “UNStudio” in samenwerking met Jaspers-Eyers Architects.
Gelegen op de 4e verdieping, ontwikkelt het appartement zich op een bruto oppervlakte van ± 104 m² en een terras van ± 27 m². Het bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, een eetkamer, een Amerikaanse keuken van Liedsen, een master suite met badkamer, douchekamer, dressing en wasruimte. Alle afwerkingen werden uitgevoerd in kwalitatieve en duurzame materialen door de architect Pieter Jan Delauwe. Het creatieve en ingenieuze ontwerpwerk van de architecten beperkt zich niet tot de buitengevel; de lobby alleen al is een parel van creatieve architectuur. De elegante rondingen van de gevelelementen zijn doorgeschoven naar de gangen.
Andere: parkeerplaats, kelder, conciërge, zonwering, fietsenstalling, vloerverwarming, tv en internet inbegrepen. 2e parkeerplaats beschikbaar voor € 40.000.
De Gulden Vlies wijk is bekend voor zijn winkels en de nabijheid van het stadscentrum en zit vlakbij bioscopen, restaurants en het openbaar vervoer, het ligt op een ideale locatie tussen het stadscentrum en de Louizalaan.
Voor meer informatie neemt u gerust contact met Jean Marc Delcroix: +32 (0) 474 740 807.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

110 kWh/m2

Pand Referentie

HT8GQTKV6PCH

Vraagprijzen

16 Oct 2022€695.000

Menu