1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€1.390.000

Op de Louizalaan, vlakbij alle voorzieningen, op een boogscheut van het Ter Kamerenbos en de Koningstuin, appartement van ± 200 m² gelegen op de achtste verdieping met vrij uitzicht en drie slaapkamers.
Het appartement biedt al het nodige comfort en grote leefruimtes. Het bestaat uit een inkomhal met privélift die leidt naar een bar en de wijnkelder, een grote woon-eetkamer met uitzicht op de Louizalaan met vrij uitzicht, een volledig uitgeruste open keuken. Nachtzijde, de hoofdslaapkamer bestaat uit een kleedkamer, een badkamer en een eigen balkon. De andere twee slaapkamers hebben ook hun eigen badkamer.
Andere: airconditioning in het appartement, mogelijkheid om een ​​garage in de kelder te huren voor 150 EUR / maand, audiosysteem, fietsenstalling, kelder, aparte wasruimte, beveiligd gebouw.
De wijk Louise staat bekend om de nabijheid van winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij de talrijke openbaarvervoersystemen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

105 kWh/m2

Pand Referentie

11LV7YXFCZOE

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.390.000

Menu