Brusselbaan 257A-A6, 9320 Erembodegem

Appartement in Erembodegem

€297.000

Volledig nieuw duplex appartement met terras te Erembodegem!

Aankoop aan 6% BTW mogelijk indien aan de nodige voorwaarden voldaan wordt (meer info te verkrijgen op kantoor).

Dit prachtig appartement bevindt zich op de 2de en 3de verdieping van een kleinschalig nieuw gebouw (2021) en beschikt over een inkomhal, gastentoilet met lavabo, een lichtrijke woonkamer met open keuken (deze wordt nog geplaatst dus u heeft nog inspraak in de afwerking en materiaalkeuze) en eetplaats, een berging/wasplaats, 2 slaapkamers waarvan 1 met eigen inloopdouche en een ruime badkamer (inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De bovenverdieping werd volledig afgewerkt met ingemaakte kasten waardoor men over voldoende opberguimte beschikt!

Extra troef is het mooi en ruim terras met een prachtig landelijk uitzicht!

Er is tevens mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox. Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging en tuin aanwezig.

Het appartement wordt verder volledig afgewerkt (met uitzondering van inbouwkasten verdieping en schilderwerken) en is reeds voorzien van videofonie, lift in het gebouw, vloerverwarming op aardgas, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=g1zGrYSwvSm Centraal gelegen op verbindingsweg Aalst - Affligem, op korte afstand van bushalte, station en aansluiting E40! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Bert via 0472/09 01 51.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

77 kWh/m2

Pand Referentie

D01082HGH8CB

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Jul 2022€297.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu