Oostdorpstraat 140/2.1, 9420 Erpe-mere

Appartement Te Koop in Erpe-mere

€430.000

Residentie Blanken is een kleinschalig modern nieuwbouwproject in Erpe-Mere. Een hoogwaardig woonproject omgeven door groen, uitgerust met de modernste technieken en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De residentie is gelegen in de Oostdorpstraat te Erpe-Mere. Winkels, horecazaken, apotheek, bevinden zich allen op wandelafstand en de E40 ligt slechts op 5 minuten rijden met de wagen.

Blanken heeft een eigen uitgesproken moderne architectuur, naar een hedendaags ontwerp van Prisma Architecten. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. De klemtoon ligt op kwalitatieve en stijlvolle afwerking. Tegelijk beantwoordt de residentie aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Praktische indeling, bergruimte en privacy zijn kernbegrippen.

De appartementen (met 2 slaapkamers), waarvan 1 penthouse, beschikken allen over een zuidgericht terras. De appartementen worden verkocht onder registratie (grond-en constructiewaarde voor eerste en enigste woning 3%, voor andere kopers bedraagt dit 12%) met uitzondering van het penthouse. Deze wordt verkocht onder BTW-stelsel (21% registratierechten op het grondaandeel en op de constructiewaarde).

Als bewoner kan u gebruik maken van de afgeschermde gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging. Een private parking kan aangekocht worden aan € 10.000,- excl. kosten. De appartementen zijn onmiddellijk beschikbaar bij akte.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

J7AVH8A93LR0

110 m2

Vraagprijzen

09 Feb 2024€430.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu