Melkerijstraat 4G, 2910 Essen

Appartement Te Koop in Essen

€249.000

Het oude melkerijgebouw dateert van 1948 (na de oorlog volledig terug opgebouwd in beton en metselwerk) en werd in 2012 volledig verbouwd worden naar diverse wooneenheden. De centrale ligging (dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer) in een doodlopende straat maken dit gebouw uiterst geschikt voor zowel jonge starters, oudere mensen alsook voor investeerders.

De buitengevel die als waardevol is omschreven werd volledig behouden en gerestaureerd.

Het gebouw wordt betreden via de inkomhal die uitkomt in een patio, waarin de lift en trappenhal zich situeren.
De patio geeft enorm veel sfeer en lichtinval in het gebouw en is ook bedoeld om het sociaal contact in het gebouw te bevorderen.
Op het dak is er tevens een gemeenschappelijk dakterras/tuin van 120 m2 met zuid oriëntatie, dit dakterras zal ingericht worden met verschillende zithoeken.
De elektriciteit van de gemene delen zal voorzien worden via zonnepanelen, zodat er bijna geen kosten moeten betaald worden voor gebruik elektriciteit in de gemene delen.

Naast het hoofdgebouw is er een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling, bereikbaar via de patio met lift en traphal, ook zijn er individuele bergingen in de kelder van het hoofdgebouw en een gemeenschappelijke vuilberging is ook voorzien.

Men komt het dakappartement binnen via een inkomhal met gang waar de toegangen tot alle ruimtes op uitkomen, helemaal op het einde komt men uit in de licht overgoten leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte heeft U toegang tot het terras van ca 36 m² via een schuifpui. Via de gang kan men eveneens de twee slaapkamers bereiken waaronder één grote en één kleine alsook de ingerichte badkamer met wasmeubel en inloopdouche, het gastentoilet handenwasser en een berging.

Bij het appartement hoort er ook een ondergrondse staanplaats evenals een ondergrondse berging.

Gemeenschappelijke kosten bedragen momenteel € 80 per maand ( verzekering, poetsen gemeenschappelijke delen, ereloon syndicus, elektriciteit gemeenschappelijke delen, reservekapitaal,…)

Technisch:
- Zeer energiezuinig (EPC 157)
- Elektra conform (2037)
- Ondergrondse staanplaats en berging (N°5)
- Zonnepanelen op dak voor gemeenschappelijke delen
- Eigen terras van ca 36 m²
- Gemeenschappelijk terras van 120 m²
- het appartement is verhuurd.

Ideaal voor starters, jonge koppels, senioren of investeerders.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

157 kWh/m2

Pand Referentie

HWC06AXPO58F

66 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Sep 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

neen

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

neen

Menu