Stationsstraat 89, 2910 Essen

Appartement Te Koop in Essen

€380.000

Half open gezinswoning, bestaande uit een gelijkvloers met 2 verdiepingen gelegen in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, het station, enz. en dewelke beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens, een tuin met terras en een garage. De woning kan opgesplitst in 2 afzonderlijke woon units naar kangoeroewoning model.

Op het gelijkvloers met bruikbaar vloeroppervlakte ±95m² heeft men een open leefruimte met aan één kan aaneensluitend de keuken en aan de andere kant een ruime slaapkamer.

Via de keuken is er een toegang tot de badkamer met wasmeubel, ligbad en aansluiting wasmachine alsook een toegang tot een extra ruimte die kan dienen als bureauruimte of extra slaapkamer. De ingerichte keuken is voorzien van een vaatwasser, gasvuur, oven, dampkap en ijskast en via de aaneensluitende schuifpui kan men de tuin (±115m²) met terras (±19m²) bereiken.

Met oog op het naastliggende pleintje is parkeren met meerdere wagens geen probleem maar er is eveneens een garage dewelke langszij -het naastliggende pleintje- bereikbaar is, alsook via de tuin waar zich helemaal achteraan een toegang naar de garagebox bevindt.

Op de 1ste verdieping bevindt zich een woonruimte op laminaatvloer, een ingerichte keuken voorzien van toestellen als een vaatwasser, gasvuur, oven, dampkap en ijskast alsook een ingerichte badkamer voorzien van een toilet, aansluiting wasmachine, inloop douche en badkamer meubel.

Nog één verdieping hoger op het 2de verdiep bevinden zich nog eens twee slaapkamers op laminaatvloer en met aansluiting voor televisie.

Momenteel opgesplitst in twee verhuurde units met een netto rendement van 3,8%

Diverse

Halfopen gezinswoning
Gelegen in het centrum
2 woon units mogelijk
3 slaapkamers
2 badkamers
2 keukens
Tuin met terras
kelder en garage
3,8% netto rendement

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

619 kWh/m2

Pand Referentie

NBUZCLWS-ZGN

268 m2

205 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

31 Oct 2022€380.000

21 Feb 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

neen

Menu