Sleidinge-Dorp 33-41, 9940 Evergem

Appartement Te Koop in Evergem

Ligging:
Nieuwbouwproject in het centrum van Sleidinge, effectief naast de kerktoren van Sleidinge. De Oost-Vlaamse gemeente Sleidinge is een deelgemeente van Evergem.
Sleidinge is een authentiek en gezellig dorpje waar er eetgelegenheden en handelszaken op wandelafstand zijn. Sleidinge geniet ook een onmiddellijke ontsluiting met de R4. Eveneens is er openbaar vervoer in de buurt. Kortom; alle charme van een dorpje althans, centraal gelegen vlakbij uitvalswegen, in de nabijheid van openbaar vervoer en verschillende handelszaken in de buurt.

Indeling:
Het project bestaat uit ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers alsook 1 handelspand. Er is een mix van verschillende types appartementen en penthouses verdeeld over 3 gebouwen. Alle appartementen hebben een aangename buitenruimte. De architect integreerde een mooie groene long tussen de verschillende gebouwen.

Alle appartementen zijn BEN, Bijna Energie Neutraal, zo zijn er ook zonnepanelen voorzien. Deze woongelegenheden worden hoogwaardig afgewerkt, zo is er standaard vloerverwarming voorzien aan de hand van een geothermische warmtepomp, alsook is er voorzien om in de de zomer de vloerverwarming te gebruiken als vloerkoeling. Op die manier geniet u het comfort om enkele graden af te koelen.
De kwalitatieve afwerking die standaard voorzien is, zal u ook kunnen herkennen aan de mooi voorziene budgetten voor parket, vloeren, keuken en sanitair.

Ondergronds zijn er staanplaatsen te koop (verplicht) alsook staanplaatsen waar een privatieve berging is aan gekoppeld.
Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden. Stedenbouw in aanvraag.

Oplevering voorzien begin 2025.

Wij bekijken graag de plannen en het lastenboek met u bij ons op kantoor of bij u thuis. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak 0472 01 51 51

Menu