9890 Gavere

Appartement Te Koop in Gavere

€220.000

Op wandelafstand van de markt van Gavere ontwikkelt Fenixco het nieuwbouwproject ‘Gaverling’. Rond een groene gemeenschappelijke binnentuin worden 6 kleinschalige gebouwen opgetrokken. Gaverling wordt gebouwd voor een divers bewonersprofiel, er zijn betaalbare woningen en 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen. Elk met een terras en/of tuin. Ook is er een commerciële handelsruimte.

Comfortabel, zuinig en toekomstgericht wonen, dat is waar Gaverling voor staat. Alle units worden gebouwd met het oog op morgen, daarom voldoen ze aan de BEN normen en worden afgewerkt met kwalitatieve materialen. Ze zullen voldoen aan de energie-eisen van de toekomst met een E-peil lager dan 30 dankzij o.a. zonnepanelen (naar EPB-studie).

Parkeren kan ondergronds en er is ook een grote fietsenberging voorzien.

Door de uitgekiende inplanting krijg je ook hier het dorpse sfeergevoel van Gavere.

Achter de hoek kan je genieten van een gezellig terrasje of een lekker restaurant op de Markt van Gavere. De natuurliefhebber kan ook hier zijn hartje ophalen langs de mooie Valeirfietsroute. En met de fiets sta je op 10 minuten in het natuurdomein Kriephoek-Bolveerput.

Dit project komt in aanmerking voor de 6% btw regeling.

Wil jij wonen in een gezellige en groene omgeving? En toch dicht bij alle winkels, horeca, … dan is Gaverling jouw perfecte nieuwe thuis!

Meer info & plannen: krista@rosseel.be of 0474 27 77 70

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

D0JNCFYJ4K03

Vraagprijzen

03 Dec 2022€220.000

Menu