Europawijk 96, 2440 Geel

Appartement in Geel

€265.000

Ligging: Rustig gelegen te Geel, op een goed bereikbare locatie. Zeer goede verbinding naar omliggende gemeenten en met de E313.

Indeling: Inkomhal met ingebouwde kast, ruime leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer met bad én douche, 3 slaapkamers, berging, gastentoilet, terras, ruime tuin met verhard terras en tuinberging, kelderberging en garagebox.

Beschrijving: Via de inkomhal met ingebouwde kast en apart toilet heb je toegang tot 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad en wastafel en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine. De inkomhal geeft uit op de ruime woonkamer en eetkamer. Vanuit de woonkamer beschik je over een ruim terras. Aansluitend aan deze woonkamer bevindt zich de keuken. Deze bevat een vaatwasser, ruime koelkast en 3 vaks diepvries, oven en elektrische kookplaat. Vanuit de keuken heb je bovendien ook een achterdeur die toegang geeft tot de privétuin, die je kan betreden via een ijzeren trap. Deze tuin is volledig omheind, aangelegd met een gangpad naar de zij (privé) ingang, en voorzien van een verhard terras en tuinberging.

Verder beschikt het appartement over een kelderberging en een garagebox.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

412 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€809

Pand Referentie

9AHTCLA61JWC

120 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu