Retieseweg 58, 2440 Geel

Appartement Te Koop in Geel

€249.000

Een appartement met 6 slaapkamers. Jawel, je leest het goed. Z E S. Best uniek toch? Oké, het gebouw is niet nieuw, maarrrr…de eigenaar heeft de laatste jaren héél wat structurele vernieuwingen gedaan. Het bewijs: een EPC-score van slechts 122 kWh/m²! Ook de elektra werd vorig jaar vollédig goedgekeurd.
We geven het toe: de keuken en badkamer gaan al wat jaartjes mee, maar door het uitmuntende onderhoud kunnen ze best nog wel tegen een stootje. Dus vervangen hoeft niet per se meteen, waardoor je dit later kan doen naar eigen wens en budget.
Indeling:

De inkomhal – met apart toilet – is meteen het centrale punt in het volledige appartement, en geeft toegang naar alle omliggende kamers. De woonkamer zit aan de voorzijde, met aansluitend een open keuken. Deze is voorzien van alle nodige snufjes. Voelt het nét wat te retro aan? Wat creativiteit en een likje verf doen wonderen, en dan kan je er weer een tijdje tegen. De basis is er alleszins: een open ruimte, fijne sfeer en véél lichtinval dankzij de grote ramen.
Aan de achterzijde vinden we de 1ste 2 slaapkamers, met aansluitend de badkamer. Deze kan nog een rondje mee, en is voorzien van een bad met douche, en een badkamermeubel.
De wasplaats geeft dan weer toegang naar de bonusruimte: een zolderverdieping die volledig werd afgewerkt, en voorzien werd van 4 bijkomende slaapkamers. En heel wat bergruimte, want alle hoekjes en kiertjes werden opgevuld met een handige kastenwand.
Dit appartement (op de 1ste verdieping) beschikt niet over een balkon, maar wél over een eigen tuin achter het gebouw. Je eigen plekje om je ding te doen en tot rust te komen.
Parkeren doe je trouwens in je garage, of op 1 van de parkeerplaatsen voor het gebouw.
Géén gemeenschappelijke kosten.

Geen lift.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

122 kWh/m2

Pand Referentie

ADD4J6V9OLCQ

170 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

15 Oct 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu