Westerloseweg 36B, 2440 Geel

Appartement Te Koop in Geel

€298.000

Ruim, energiezuinig en instapklaar duplex-appartement met 3 slaapkamers en zonneterras, in een kleinschalige residentie nabij winkels, horeca en openbaar vervoer.

Indeling en omschrijving:
Aparte inkomhal met vestiairehoek en apart toilet. Verder door de wasplaats met uitgietbak en aan de linkerzijde van het appartement de leefruimte met open keuken. De ruime, open woonkamer beschikt over grote schuifraam die toegang verleent tot het terras. Ook de geïnstalleerde keuken voorziet in grote raampartij en bestaat uit dubbele lavabo, vaatwasser, kookvuur, koelkast en ruime onderkasten. Aansluitend is er koele berging voorzien.

Het terras is zuidoost gericht en ca. 18m² groot. Het terras is voorzien van privacyglas aan beide kanten, zonneluifel, 2 stopcontacten en kraantje.

De volledige verdieping is ingelegd met beige vloertegel.

Via open trap in de leefruimte komen we uit op de bovenverdieping. Deze bestaat uit nachthal, 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 met ingemaakte kasten, badkamer en valtrap naar de zolderverdieping. De betegelde badkamer bestaat uit toilet, dubbele lavabo met meubel en douchebad. De zolderverdieping is voorzien als extra stockageruimte.
De bovenverdieping, m.u.v. de zolderverdieping, is ingelegd met laminaat.
Bijzonderheden:
- Keuring elektrische installatie conform
- Gunstig EPC (lage energiekost)
- Vliegenhor aan schuifraam
- Ondergrondse en bovengrondse autostaanplaats inbegrepen in de prijs

Menu