Kraaistraat 4, 3450 Geetbets

Appartement Te Koop in Geetbets

€249.000

Gelegen tussen Geetbets, Nieuwerkerken en Herk-de-Stad vinden we midden in het centrum van Rummen deze kleinschalige nieuwbouwresidentie.
Op wandelafstand (600m) bevindt zich een kleuter- en basisschool alsook een frituur, bankautomaat en apotheek.

Alle appartementen worden geïsoleerd conform de geldende regelgeving, voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing en vloerverwarming op aardgas.
Doordat de residentie kleinschalig is werd er geen lift voorzien. Naast parkeerplaatsen zal achteraan de residentie ook een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien worden voor 15 fietsen.

Appartement 2 is gelegen rechts op het gelijkvloers en beschikt over een aangelegd terras, een tuin en een berging in de tuin.
Betreden doen we het appartement via de private inkomhal, dewelke toegang geeft tot de twee slaapkamers, de dressing/bureau, de badkamer, het apart toilet en de leefruimte. Deze open leefruimte voorziet voldoende plaats voor een eetkamer en zithoek met open keuken. Via het schuifraam is er langs hier ook toegang tot, en zicht op, het terras en de tuin. Naast de keuken is een handige berging gelegen met de technische voorzieningen en de aansluiting voor de wasmachine.

De afwerking van het appartement, zoals vloeren, keuken en badkamer zijn door de koper nog vrij te kiezen volgens het lastenboek.

De verkoopprijs is inclusief parkeerplaats maar exclusief btw, bijdrage in de basisakte en aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

M070SWIOCWM2

0 m2

100 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Mar 2022€249.000

Menu