Kouter 11, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€634.947

Toplocatie, Kouter. Uitzonderlijk wonen in een exclusief woonproject in de historische binnenstad.

B’eau Kouter bevindt zich op één van de meest gegeerde locaties in het hart van Gent, namelijk ‘de Kouter’. Een bruisende plek in het centrum van de stad omringd door restaurants, trendy boetieks en culturele hotspots.

Het project combineert diverse woonéénheden met commerciële ruimtes aan het historische plein ‘de Kouter’ en loopt door tot aan het achterliggende water van de Ketelvaart.

De visie en architectuur van 3architecten vormen dit project tot een coherent, stijlvol en boeiend geheel.

Een site als de B’eau Kouter moet met de grootste zorg en respect voor zijn historische geschiedenis aangepakt worden. Er gaat veel aandacht naar de erfgoedkundige aspecten van zowel het interieur als het exterieur van de bestaande gebouwen. De visie achter dit project: ‘De grandeur van de oude gebouwen in ere herstellen en met de nieuwe gebouwen een eigentijdse aanvulling verwezenlijken.’

Het gehele project bestaat uit 5 verschillende gebouwen die een geslaagde symbiose vormen tussen zowel authentieke als moderne architectuur, telkens gecombineerd met hedendaags wooncomfort. De site wordt zo open mogelijk gemaakt om groen en licht binnen te brengen in een stedelijke context. De binnentuin is als het ware een rustpunt voor alle bewoners en maakt de verbinding met het water.

U heeft de keuze uit verschillende appartementen, elk met hun eigen karakter, oppervlakte, invulling en impressies. Bv. 1, 2 of 3 slaapkamers, hoge plafonds, authentieke elementen, doorzonappartementen, zicht op de Kouter, terrassen aan de waterkant…
Werkelijk voor elk wat wils!

Ook voor wie belang hecht aan bereikbaarheid is B’eau Kouter ideaal gelegen. Een vlotte bereikbaarheid met zowel de wagen als het openbaar vervoer dankzij de verbinding met verschillende invalswegen (E40, E17…) en aan de goede zijde van het circulatieplan.
Er is mogelijkheid tot het aankopen van een privatieve staanplaats in de ondergrondse garage wat parkeerzorgen vermijdt.

Kortom, het project is een boeiende mix van zowel grote als kleinere wooneenheden, kantoren, een handelspand, een binnentuin en ondergrondse parking. Een opportuniteit voor wie op zoek is naar een uniek appartement in een architecturaal project op een exclusieve locatie.

Prijzen vanaf 599.480 euro (excl. kosten)
(€599.480 - €1.750.000)


Voor meer informatie contacteer info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

87LSERQZMUZG

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022€634.947

08 Jun 2022€229.000

30 Mar 2022€634.947

11 Jan 2022€599.480



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu