Heernislaan 111-101, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€298.000

Dit unieke appartement beschikt over een terras en een werkelijk adembenemende daktuin van maar liefst 110 m2. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van de kleinschalige residentie "villa Bloemenfeldt" (vier entiteiten) dewelke recent is ontstaan uit de totaalrenovatie van het gebouw tot het schitterende pand dat er vandaag is.
De verfrissende combinatie van de oude elementen van de voormalige fabriek met een focus op een unieke buitenervaring maakt van dit project een ware parel.

Ook binnenin zijn kosten nog moeite gespaard om een klassevol en kwalitatieve woonervaring te creëren. Met behulp van een binnenhuisarchitect is elk hoekje en kantje met verstand van zaken benut om een woonvolume te creëren dat de bewoonbare oppervlakte overstijgt. Kortom een appartement dat je moet gezien hebben en waarvan er geen twee op de markt zijn.

Verder is het appartement vlot bereikbaar, op een boogscheut van het centrum van Gent, op wandelafstand van het station en op twee minuten rijden van het knooppunt E40-E17.

Troeven:
- zeer kwalitatieve afwerking
- unieke daktuin
- vlot bereikbare locatie
- fietsenberging aanwezig
- compleet vernieuwd gebouw

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

960 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€163

Pand Referentie

-IDSCEIZ9E6A

57 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€298.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

nee

Menu