Doornzelestraat 23, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€583.000

Dockside Gardens ligt aan de ontwikkeling Dok Noord, een nieuw stadsdeel dat in de komende jaren zal uitgroeien tot een echte Docklands in Gent, de nieuwe place-to-live dus: je woont er exclusief met een adembenemend parkzicht aan het centrum van de stad. Een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking.

Werken en winkelen worden een plezier. Op Dok Noord zijn immers heel wat kantoren en winkels gevestigd. Dagdagelijkse boodschappen doe je dus on-site en het historisch centrum is op wandelafstand. Gent in al zijn pracht: de architectuur, de heerlijke restaurantjes, de gezellige winkeltjes, de hippe coffeebars.

Ontdek Dockside Gardens, exclusief wonen met parkzicht aan het centrum van de stad.
De ideale oriëntatie, de grote glaspartijen en de ruime terrassen laten je binnen en buiten overvloedig genieten van rechtstreeks daglicht. Ook binnen is het luxueus vertoeven: enkel kwaliteitsmaterialen zoals eiken parket, natuursteen en degelijke merken zoals Miele worden toegepast.

Privéparking aan het centrum? Met directe toegang tot je woning? Dockside Gardens heeft het allemaal.

Het historisch centrum van Gent is op wandelafstand, er is tevens een vlotte aansluiting met de binnenring en het station Gent-Dampoort is gelegen in de onmiddellijke omgeving. Kortom een woning met een topligging met alles binnen handbereik.

Menu