Watergraafstraat 4, 9000 Gent

Appartement in Gent

€595.000

Lichtrijk 2-slpk appartement met loftgevoel op een exclusieve locatie in de historische binnenstad.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Dit exclusief appartement, rustig gelegen op een verborgen pleintje nabij de Sint-Michielskerk, maakt deel uit van een reconversieproject van een voormalig manchester geïnspireerd gebouw gerenoveerd tot loft's en appartementen.

We betreden het appartement gelegen op de bovenste verdieping langs een inkomhal met plaats voor vestiaire en is voorzien van een afzonderlijk gastentoilet en praktische technische-/wasberging.

Aan de voorzijde van het appartement vinden we een grote open ruimte waar men een bijzonder loft-gevoel ervaart. Deze ruimte biedt plaats aan een open keuken met aanpalend de eet- en leefruimte. De vele raampartijen rondom zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een bijzondere beleving. De betonlook vloeren, hoog plafond met zichtbare, industriële draagstructuren en houten onderdak geven dit appartement een uniek karakter.

Langsheen de open keuken krijgen we toegang tot het aangenaam terras, ruim genoeg voor het plaatsen van divers terrasmeubilair. Deze verbinding maakt outdoor dining een praktische luxe.

Aan de achterzijde van het appartement vinden we 2 volwaardige slaapkamers die beide toegang hebben tot de tussengelegen badkamer, de welke voorzien is van een inloopdouche, toilet en een wastafel.

Verder beschikt het appartement nog over een praktische, multifunctionele mezanine en een ruime dressing die ook kan dienen als bureau.

Dit appartement beschikt over voldoende bergruimte en met als extra troef een privatieve staanplaats in de ondergrondse parking wat parkeerzorgen vermijdt.

Samengevat, een buitenkans voor wie op zoek is naar een exclusief, ruim appartement met potentieel om het nog naar eigen hand te zetten op een toplocatie in het centrum van Gent.

Mogelijkheid tot aankoop parking aan 60.000 euro.
Gemeenschappelijke kosten: 159 euro/maand

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

289 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.330

Pand Referentie

BQ010JK4T1LO

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu