Dendermondsesteenweg 48, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€545.000

-Nieuwe prijs-
Dit uniek appartement van maar liefst 174 m² bewoonbare oppervlakte heeft een prachtige, ruime leefruimte met bijzonder grote glaspartijen en beschikt over een gemeenschappelijke tuin met zwemvijver.
Het appartement bevindt zich op wandelafstand van het station Gent-Dampoort, de historische binnenstad van Gent ligt op fietsafstand, daarnaast is er ook een zeer vlotte verbinding met verschillende uitvalswegen.
Het appartement is gelegen in de residentie Hof ter Dampoort, hierbij werd een voormalige textielfabriek getransformeerd tot verschillende ruimtelijke woonunits.
De indeling is als volgt:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping, via een imposante inkomhal betreedt u het appartement. Het leefgedeelte met open keuken beschikt over enorme raampartijen, deze geven uit op het Zuidgericht terras. De keuken met keukeneiland beschikt over kwalitatieve keukentoestellen (stoomoven, combi-oven, ijskast, inductie kookplaat en wasmachine). Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een toilet, een enkele lavabo en een inloopdouche, aansluitend bevindt zich de berging, waarbij er aansluiting voorzien is voor wasmachine en droogkast. Verder is er ook een tweede toilet, deze is apart voorzien. Een van de 3 slaapkamers heeft toegang tot het terras, beschikt over een losstaand bad en heeft aansluitend een dressingruimte.
Een afgesloten garagebox hoort bij het appartement en kan aangekocht worden voor € 30.000.
Verder is er een grote gemeenschappelijke tuin met zwemvijver aanwezig.
Heeft u interesse in dit prachtig, lichtrijk appartement? Mail of bel ons gerust op info@maisonceline.be of 03 283 85 85
We will guide you home!

Menu