Kortrijksesteenweg 475, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€355.000

Het appartement is gelegen in de Residentie Floralia op 50m van het Citadelpark. Door deze uitstekende ligging zijn het station Gent Sint-Pieters en alle andere voorzieningen op wandelafstand. Het appartement onderging in 2017 een grondige totaalrenovatie volgens de regels van de kunst.

We wandelen het appartement binnen via de zeer ruime inkom met kast voor jassen en schoenen. Rechts van de inkomhal vinden we de lichtrijke leefruimte. De raampartijen over de hele breedte van het appartement zorgen voor een lichtrijke woonbeleving. Vanuit de inkom en leefruimte kunnen we doorwandelen naar de uitgeruste keuken, voorzien van alle hedendaags comfort met een aansluitend balkon.

Aan de achterkant van het appartement vinden we een comfortabele slaapkamer met ingemaakte kasten en terras. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, een lavabomeubel en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Verder is er nog een apart toilet.

Extra troeven: de mogelijkheid om een afgesloten garagebox bij te kopen voor € 40.000. Een goede EPC-score, wat resulteert in een gunstig verbruik.

Plan hier makkelijk uw bezoek in en download alle info.

Menu