Brugsepoortstraat 5, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€295.000

In de 18de eeuw omvatte dit gebouw twee authentieke herenhuizen, nu vinden we er de kleinschalige residentie 'De Brouwerij'. De statige herenwoningen zijn omgevormd tot luxueuze appartementen. Bij de totaalrenovatie in 2017 werden de karaktervolle elementen uit het verleden met respect behandeld en werd er wooncomfort toegevoegd, wat het een uniek stuk vastgoed maakt in de Gentse binnenstad. Het appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum en geniet van een vlotte bereikbaarheid. In de dichte omgeving bevinden zich alle voorzieningen, met als buur het prestigieuze sterrenrestaurant OAK.

We wandelen het gebouw binnen via de statige koetspoort. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Bij het betreden van het appartement vallen de oude, behandelde parketvloer en gelakte deuren op. Deze authenticiteit loopt door in het volledige appartement. De woonkamer en keuken worden gekenmerkt door de originele balkenstructuur en authentieke Art Nouveaux elementen. De talrijke raampartijen in combinatie met de hoge en gedetailleerde plafonds zorgen voor een lichtrijke woonbeleving. De open leefkeuken beschikt over een Falcon gasfornuis met heteluchtoven en bordenwarmer, vaatwasser en koelkast, dit in combinatie met de aanwezigheid van voldoende opbergkasten zorgt ervoor dat elke chef zich hier thuis voelt.

Via de inkom hebben we toegang naar de ruime slaapkamer met kleerkast die voorzien is van LED verlichting. In de badkamer vinden we aansluiting voor een wasmachine, een lavabomeubel en douche. Verder is er nog een apart toilet en handige opbergruimte.

Extra troeven: zuidoost gericht terras van 18 m² en ruime kelderberging van 8 m².

Wenst u dit uniek appartement eens te bezichtigen? Plan dan hier uw bezoek in.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

287 kWh/m2

Pand Referentie

N698CT5XIPCW

88 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€295.000

Menu