Blankenbergestraat 44, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€295.000

Dit charmante appartement met één slaapkamer ligt op slechts enkele stappen van het Sint-Pietersstation, wat het de perfecte locatie maakt voor degenen die vaak moeten reizen of pendelen.

Als u het appartement binnenkomt, wordt u begroet door de ruime inkomhal met ingebouwde opbergkasten en een gezellige woon- en eetkamer met veel karakter. De ramen geven de ruimte een licht en ruimtelijk gevoel, terwijl de charmante antieke elementen een vleugje ouderwetse charme toevoegen.

De ingerichte euken is authentiek maar functioneel, met voldoende opbergruimte. Hier zijn ook aansluitingen aanwezig voor een wasmachine.

De ruime slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed en voldoende opbergruimte.

Ondanks zijn vintage charme heeft dit appartement alle moderne gemakken die u nodig heeft, waaronder centrale verwarming op gas (condenserende gasketel) en isolerende dubbele beglazing (2012).

Dit appartement bevindt zich in het hartje van Gent, op slechts enkele stappen van restaurants, winkels en culturele bezienswaardigheden van de stad. Laat deze unieke kans niet voorbijgaan om deel uit te maken van het levendige gemeenschap van Gent.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

145 kWh/m2

Pand Referentie

Z4R81YIH5B-6

70 m2

Vraagprijzen

27 Dec 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu