Nekkersvijverstraat 4155, 9040 Gent

Appartement Te Koop in Gent

€1.700.000

Dit kloek en goed onderhouden gebouw is langdurig verhuurd aan 7 serieuze, stipt betalende huurders. Opbrengst 6.000,-€/maand.
Recent zijn alle ramen vernieuwd. Electro en cv zijn eveneens reeds geactualiseerd. Centrale verwarming : er zijn 2 branders, warm waterverbruik is individueel.
Het grootste (opsplitsbare!) appartement is met zijn riante afmetingen en veelvuldig gebruik van natuursteen luxueus te noemen.
Het uiterst linkse appartement glv was voorheen een 60m² bureel en kan opnieuw zo worden ingericht. Van daaruit leidt een binnentrap naar een supergroot 140 m² appartement, (momenteel) met 2 slpk. Op de 1e verdieping rechts bevinden zich 2 70m² appartementen 2 slpk; op de 2e verdieping nogmaals 4 gelijkaardige.
Elke woonst beschikt over een balkon; de tuin alsmede de 120 m² garage-atelier hoort toe aan het grootste appartement. De 4 garages vooraan zijn eveneens verhuurd.
Direct noodzakelijke werkzaamheden beperken zich tot de dakisolatie, mogelijks meteen uitgebreid met isolatie buitenschil. Het 288 m² dak leent zich ... perfect tot plaatsing pv zodat een investering in warmtepomp met grote radiatoren aanvaardbaar wordt.
Ook ideaal voor een zelfstandige aannemer om er zelf te wonen, zijn bedrijf te vestigen en die dan nog eens 6 huurders huisvest (die de lening afbetalen).
Lees meer Verberg

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

K3PBFXTJZ5PY

997 m2

690 m2

15 Slaapkamers

7 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€1.700.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu