Collegestraat 2-3, 9500 Geraardsbergen

Appartement in Geraardsbergen

€310.000

Dit vernieuwd hoekappartement bevindt zich op de bovenste (3e) verdieping van een kleine residentie. Dus ook geen syndicus of hinder van eventuele 'bovenburen'.
Via de inkomhal (vestiaire, toilet ) komt u in de ruime open woonruimte (met parket) van 79 m2. Centraal staat een gasvuur (nieuw + nieuwe inox afvoer buis). Deze woonruimte bevindt zich op de hoek van het gebouw wat zorgt voor veel lichtinval en een aangenaam ruimtegevoel. Aansluitend de geïnstalleerde keuken, nieuwe toestellen (afwasmachine, oven, koelkast, diepvries, vitrokookplaat, dampkap…). Via de nachthal komt u in de badkamer ( bad/douche +lavabo) en de twee slaapkamers (resp. 15 en 19 m2)
Afzonderlijke stockage-ruimte (in de kelder). Mogelijkheid tot het huren/kopen van één of meerdere parkeerplaatsen. Dit appartement werd volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen en voorzien van alle hedendaagse comfort ( videofoon, branddetectie, waterverzachter, ). Nieuwe liftkoker in 2020 . Het plaatsen van nieuw buitenschrijnwerkerij (alu) met hoogrendementsbeglazing (zonwerend) zorgt voor een lage EPC van 127 kWh/m². De combinatie met een geldig conformiteits-attest voor verhuur (tot eind 2028) met bijkomend de aanwezige verlichtingsarmaturen, stores/gordijnen, nieuw schilderwerk (professioneel) biedt een mooie opportuniteit appartement of investering.
Interesse? Klik dan op " Maak een afspraak" op deze pagina. U ontvangt dan van ons bijkomende info. Info: 055/35 00 45 of pieter@cornelis-partners.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

127 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.507

Pand Referentie

952KGNIIFFKD

170 m2

170 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu