Homsemstraat 43-105, 3890 Gingelom

Appartement Te Koop in Gingelom

€245.000

Instapklaar 3-slaapkamer appartement te koopIn het landelijke Borlo bij Gingelom vinden we dit leuke drie slaapkamer appartement terug ter hoogte van de Homsemstraat 43.
De groene, rustige omgeving biedt tal van leuke fiets- en wandelroutes. Het centrum van Gingelom ligt vlakbij en ook de E40 en omliggende steden zoals Sint-Truiden zijn op enkele minuten te bereiken.
Het gebouw werd optrokken in 1990 en bestaat uit slechts 6 appartementen.Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 110 m². Binnenkomen doen we via de inkomhal, waarna we doorwandelen naar de ruime leefruimte (voorzien van airco) die kan genieten van veel natuurlijke lichtinval. Aan de twee kanten van de leefruimte, vinden we telkens een aangenaam terras(6 m² + 8 m²) terug, waardoor je altijd van de zon kan genieten. Aansluitend aan de leefruimte is er de halfopen keuken uitgerust met dubbele lavabo, kookvuur, oven en dampkap.Via de nachthal kunnen we naar de drie aangename slaapkamers, waarvan de grootste ook is voorzien van airco, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet.Op de gelijkvloerse verdieping is er nog een afgesloten garagebox EN een autostaanplaats ter beschikking. Ook kan de nieuwe bewoner gebruik maken van de ruime, gemeenschappelijke tuin.Is je interesse gewekt? Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezoek ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

346 kWh/m2

Pand Referentie

XTW6HT4LDJ-G

1617 m2

110 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Oct 2022€245.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu