Hoogstraat 5-0303, 8470 Gistel

Appartement Te Koop in Gistel

€182.000

Dit appartement is gelegen in een jonge en kleinschalige residentie pal in het centrum van Gistel. Alles is vlakbij gelegen: scholen, winkels, horeca, recreatie en zo verder. Door zijn centrale ligging zijn ook alle omringende steden vlot bereikbaar. Oostende op nog geen 10 minuten en ook Koekelare, Oudenburg en Jabbeke liggen vlakbij. Een extra pluspunt is dan weer de ligging nabij de op en afrit van de E40. Hierdoor krijft u een zeer vlotte ontsluiting richting het binnenland.









Het appartement zelf is gelegen op de derde verdieping. Met zijn terras kunt u steeds genieten van uw avondzon. De woonkamer met open keuken vormen 1 mooi geheel en zijn lichtrijk. De inkomhal heeft een apart gastentoilet.. Ook op het tweede verdiep van dit duplex-appartement is er een ruime berging en een apart toilet. De badkamer is opnieuw ruim en lichtrijk en uitgerust met bad en douchefunctie. De 2 slaapkamers zijn ruim en volwaardig (dubbel bed, kleerkast en bureau mogelijk).









De syndicale bijdrage is laag in dit gebouw waardoor dit appartement ook uiterst interessant is als investering. Het EPC is zeer gunstig en ook het kadastraal inkomen is laag. Het appartement is op heden verhuurd en biedt een mooi rendement aan investeerders.









Aarzel niet en vraag zo snel mogelijk uw bezoek aan via jo@immofrancois.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

287 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€670

Pand Referentie

DK4JSR0CBQR3

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€182.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu