Fonteinstraat 47-1, 3545 Halen

Appartement Te Koop in Halen

€325.000

Zeer ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, prachtige veranda, terras en inpandige garage in het centrum van Halen. Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping (met lift), heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 195m² en een indeling als volgt: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, berging/wasplaats, open leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met ontbijthoek. Verder is er een nachthal met 2 ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten en een badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. Er is eveneens een prachtige leef-veranda met nieuwe keuken die toegang biedt tot het terras. Hier is het zomer en winter heerlijk vertoeven! Vanuit het appartement is een trap naar de inpandige garage voorzien.

Het appartement is voorzien van alle comfort (airco, automatische screens in de veranda, automatische garagepoort) en werd recent nog volledig geschilderd. Een bemeubelde aankoop is eveneens bespreekbaar.

Het appartement kent een zeer goede ligging in het centrum van Halen. Openbaar vervoer, winkels, scholen en de op- en afritten van de E314 zijn vlakbij.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

248 kWh/m2

Pand Referentie

S6O43FA34W81

195 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu