Achterthof 104-B, 9220 Hamme

Appartement Te Koop in Hamme

€349.000

Gerenoveerd loft appartement met grote zolder & terras Ruim appartement (bovenste) op slechts enkele straten van het centrum van Hamme met winkels, horeca, scholen, etc. Het appartement is op het 2de verdiep volledig gerenoveerd (2020) met hoogwaardige materialen. Dit pand beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van 153 m2 op de 2de verdieping en 92 m2 op de 3de verdieping.

De indeling is als volgt: Ruime inkomhal met een deur naar de bovenste verdieping, apart hang gastentoilet en hypermoderne ingerichte keuken met ingebouwde toestellen. De leefruimte geniet dankzij de vele raampartijen van een zeerruimtelijk en lichtrijk gevoel. Er is ook een afvoer en toevoer van gas voor een eventuele gaskachel. Vervolgens een slaapkamer met aansluitende dressing, badkamer met ligbad en dubbele inloopdouche. In de 2de slaapkamer bevindt zich een lavabo en opnieuw een inloopdouche. Via de inkomhal hebben we aan de achterkant van het gebouw nog een zuid georiënteerd overdekt terras van 9 m2.

Op de 2de verdieping hebben we 1 afzonderlijke kamer en 2 open ruimten die divers kunnen ingericht worden als extra slaapkamer, fitness, hobby-kamer, ..

Mogelijkheid voor het huren van een nabijgelegen garage. Het volledige appartement beschikt over een domotica systeem met een conform EK, dubbele beglazing met U-waarde 1.0 en een Renson C+ systeem qua ventilatie. Verwarming op aardgas. Afzonderlijke meters van EWG.

Voordelen:

Gunstig EPC van 310
Kleinschalige residentie
Berging in kelder
Geen lift dus lage gemeenschappelijke kosten

Interesse in dit pand? Gelieve ons te contacteren via info@hestor.be of 052 20 05 05.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

XLTNQGVB7HDN

245 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu