Guffenslaan 108-1-01, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€1.150.000

RESIDENTIE "RENAISSANCE" - APPARTEMENT 1.01

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (ipv 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE WETTELIJKE VOORWAARDEN VOLDOET.

Volledig afgewerkt en instapklaar luxueus villa-appartement op de groene boulevard in Hasselt!

Met Residentie Renaissance laten we u onderdompelen in deze exclusieve villa-appartementen in het kloppend hart van Hasselt. Met de nadruk op cultureel en culinair genot. Met de mooiste boetieks en restaurants binnen handbereik en met elke dag wel een nieuwe ontdekking om het hoekje.

Ook binnen dit project laten we niets aan het toeval over:

- Exclusief woonproject van ongezien architecturaal niveau
- Lichtrijk appartement met uitzonderlijke bouwbreedte van 14 meter
- Ruim krijgt een nieuwe dimensie: tot 191m² woongenot met 2 grote terrassen zowel aan de voor- als achterzijde
- Volledig afgewerkt en instapklaar met een ongeëvenaarde afwerkingsgraad en maatkasten
- Zonnepanelen, airco, vloerverwarming, gezellige openhaard op bio-ethanol, ...
- 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing dankzij E-peil < 20
- Knap aangelegde daktuin met prachtig uitzicht op historische gebouwen

De stijlvolle uitstraling van het exterieur van Residentie Renaissance ziet men ook binnen terug. De interieurarchitect koos voor een combinatie van klassieke en eigentijdse materialen, een sober kleurenpalet, maar ook voor verfijnde details die het geheel een exclusieve finesse meegeven. Het appartement baadt zo in een unieke sfeer, met materialen die tegelijk een warm thuisgevoel en subtiele luxe uitstralen. Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om de stijlvolle inrichting en het meubilair van dit appartement over te nemen.

Het appartement loopt van de voor- tot de achterkant volledig door met aan beide kanten een terras. Hierdoor kan men aan één kant volop genieten van het gezellige stadsleven en kan men aan de andere kant genieten van de rust en privacy. De terrassen variëren tussen de 42m² en 51m² en zijn zon georiënteerd. De uitzonderlijke bouwbreedte van 14m zorgt voor veel natuurlijk lichtinval.

Tot slot is er op -1 en -2 meer dan voldoende parkeergelegenheid. Voor elk appartement voorzien we een dubbele afgesloten garage en enkele extra staanplaatsen.

Elke dag opnieuw geeft u het beste van zichzelf en dat ziet u weerspiegeld in uw leefwereld: inspirerend, energiek en exclusief. U begrijpt de kunst van het leven, en zo wilt u ook wonen.

Heeft dit uniek villa-appartement uw interesse gewekt en wilt u het graag zelf even komen ontdekken? Wij staan uiteraard steeds te uwer beschikking in geval van vragen of voor een afspraak via het nummer 011/22.22.95.

Menu