Willekensmolenstraat 165-7, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€299.000

Kwalitatief gerenoveerd appartement met 2 (mogelijk 3) slaapkamers, terras en ondergrondse garagebox in het centrum van Hasselt.

Het appartement is gelegen op de 3e verdieping (met lift) en heeft een bewoonbare oppervlakte van 106m². De indeling is als volgt:
Nachthal, open en lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek met toegang tot het terras, goed uitgeruste keuken met ontbijthoek en voorzien van alle comfort. Nachthal met apart toilet, berging, 2 ruime slaapkamers en een dressing die ingericht zou kunnen worden als 3e slaapkamer, alsook een badkamer met ligbad, lavabomeubel en aansluiting wasmachine. Bij het appartement hoort een ondergrondse garagebox met automatische poort en een privatieve kelderberging.
De garagebox kan aangekocht worden aan € 25.000,00.

Het appartement werd kwalitatief gerenoveerd in 2021 (ook het dak werd recentelijk gerenoveerd), kent een hoogwaardige afwerking en is volledig instapklaar.

Toplocatie: het appartement is gelegen op een toplocatie tussen de kleine en de grote ring in Hasselt en op wandelafstand van het centrum. Openbaar vervoer, winkels, lagere en middelbare school liggen vlakbij. Verkeerstechnisch een vlotte verbinding met de op-en afritten van de autostrade.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

120 kWh/m2

Pand Referentie

XMJH95FFOLSS

106 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Mar 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu