Thonissenlaan 63, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€375.000

APPARTEMENT VAN 120 M² MET PANORAMISCH UITZICHT! 

We vinden dit gezellig appartement terug op de Thonissenlaan, binnen de kleine ring van Hasselt centrum. Op een boogscheut van de Kanaalkom en het Molenpoortplein. 

Het appartement is gelegen op de vierde vrdieping en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 120 m². Via de ruime inkomhal bereik je de charmante leefruimte met visgraatparket en prachtige marmeren schouwmantel. Aan de zithoek heb je een groot schuifraam dat toegang verleent tot een terras met zicht op de Kanaalkom met haar prestige projecten. De eiken keuken is geïnstalleerd met een koelkast, diepvries, vaatwasmachine, elektrische kookplaat en oven. 

Via de centrale hal bereik je de 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van rolluiken. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo met marmeren tablet, ligbad en douche. Verder beschikt het appartement nog over een apart toilet, een berging en een ruime privatieve kelder. 

Optioneel kan er een ondergrondse garagebox met automatische poort aangekocht worden voor 35.000 euro. De inrit van deze parking is aan de Molenpoort, nl. via de Isabellastraat.

Tevens het gebouw is goed onderhouden. De gevels werden recentelijk gezandstraald en geverfd, de lift werd gemoderniseerd , de gemeenschappelijke delen werden geverfd en het dak werd geïsoleerd.

 Enkele TROEVEN van dit appartement opgelijst :

 + Uiterst licht en zonnig appartement
 + Panoramisch uitzicht over de Kanaalkom en de Molenpoort
 + Gelegen aan de binnenkant van de kleine ring
 + Zeer goed onderhouden
 + 2 terrassen 
 + 3 ruime slaapkamers 
 + Mogelijkheid tot aankoop garagebox
 + Rustige, centrale ligging in het centrum van Hasselt
 
Wil je dit appartement graag bezichtigen of wens je meer info? Maak dan snel een afspraak via stephanie@vestio.com of bel naar 0474-73 64 84.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

170 kWh/m2

Pand Referentie

OPT9KAUB-N5I

120 m2

Vraagprijzen

27 Mar 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu