Onze Lieve Vrouwstraat 5, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€875.000

Klassevol, ruim appartement met 3 slaapkamers en een bewoonbare opp. van 270 m².

We vinden dit appartement terug in de Onze-Lieve-Vrouwstraat, op de 3de verdieping boven Grutman Home Decor. De Onze-Lieve-Vrouwstraat is een verbindingsstraat tussen de Kapelstraat en de Aldestraat, twee belangrijke winkelstraten in het centrum van Hasselt. Waar u volop geniet van alle troeven van de Stad van de Smaak. Maar ook met de nodige rust. Het appartement is gelegen in een stijlvolle, kleinschalige Residentie met slechts 4 appartementen. 

Je bereikt dit appartement rechtstreeks via de lift en stapt binnen in de ruime hal met apart toilet. De leefruimte is een prachtige ruimte geïnstalleerd met airco, ingebouwde spots en een gashaard. De grote raampartijen verlenen toegang naar het terras. 

De keuken beschikt over een zee van kastruimte en is geïnstalleerd met een keramische kookplaat Miele, dampkap Miele, vaatwasmachine Gaggenau, een heteluchtoven Gaggenau, stoomoven Gaggenau, amerikaanse koelkast Whirlpool, espresso machine Miele en 2,5 spoelbak. Vanuit de keuken kan je ook naar het terras, dat deels overdekt is.

Als we doorlopen naar het nachtgedeelte passeren we een zeer ruime slaapkamer van 28 m² met dressing en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Verderop zijn er nog 2 slaapkamers met ensuite douchekamer. 

Tot slot ben je zeker dat de wagen veilig en makkelijk geparkeerd kan worden dankzij de ondergrondse autostaanplaats. Fietsen parkeer je dan weer vlot in de gemeenschappelijke fietsenstalling. Het afval wordt door de VME geregeld via een container in de kelderverdieping.

De pluspunten van dit exclusief appartement op een rij:rc
+ Hoogwaardige afwerkingsgraad oa. volle parketvloeren
+ Topligging
+ Airco
+ Alarm
+ Suncreens
+ 3 slaapkamers met ensuite badkamer
+ Ondergrondse autostaanplaats en kelder
+ Kleinschalige residentie

Interesse om deze parel te bezichtigen? Contacteer Stephanie op het nummer 0474-73 64 84 of mail naar stephanie@vestio.com!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

143 kWh/m2

Pand Referentie

2KZVRANIQVW9

270 m2

Vraagprijzen

27 Mar 2022€875.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu