Ursulinenhof 4, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€442.900

Deze instapklare full-serviceflat met een bruto bewoonbare oppervlakte van 81,40m² vind je terug op de voormalige site van de school VTI in hartje Hasselt. Dit is vlak naast het stadhuis, maar toch rustig gelegen in de schaduw van het Groenplein.

De full-serviceflat maakt deel uit van residentie Ursulinenhof, een nieuwbouwproject waar senioren kunnen genieten van hun zilveren jaren.
Ursulinenhof is meer dan een verzameling van erkende serviceflat. Een exclusieve zorg- en dienstenzone met eigen personeel zorgt 24/24 & 7/7 voor een residentie met hotelallures waar je zorgeloos kan genieten van alle diensten en faciliteiten. Zoals het grand café, kiné-fitness, ontspanningsactiviteiten, kapper, beauty, huishoudhulp … en uiteraard ook zorg.

Het appartement zelf is gelegen op de 6e verdieping en heeft een ruim terras van 22,97m². 
De indeling is als volgt: inkomhal, open leefruimte met keuken, berging, apart toilet en slaapkamer met aansluitend badkamer voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet.
De open keuken is voorzien van alle toestellen zoals vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en combi-oven.
Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het terras. Verder is vanuit de leefruimte ook de berging bereikbaar. Deze is praktisch ingericht en bergt eveneens de technieken.

Verder is er een ondergrondse parkeerplaats voorzien en een praktisch kelderberging als extra stockage,
De ondergrondse parkeerplaats kan mee aangekocht worden voor € 45.000 (excl. kosten). Een kelderberging is inbegrepen in de prijs.

Troeven:
+ Nieuwbouw, eerste bewoner!
+ Aangepast appartement op maat
+ Uitstekende ligging in hartje Hasselt
+ Ondergrondse parkeergarage
+ Prachtige binnentuin

Maak snel een afspraak via info@vestio.com of bel naar 011/80 00 00 en kom dit gezellig appartement samen ontdekken!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

4CF5R2MM68D1

81 m2

Vraagprijzen

05 Jun 2022€442.900

01 May 2022€487.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu