Paardsdemerstraat 6, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

Bezoek vanaf nu ons high-end MODEL appartement met wintertuin A2 APP 05 en MODEL skyhouse A5 APP 03.

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Tussen de gebouwen van De Bonnefant is een groene doorsteek gecreëerd die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren kan in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte.

Alle generaties onder één dak:
- APPARTEMENTEN:
De appartementen bevatten 1, 2 of 3 slaapkamers met mooie terrassen omgeven door groen dankzij de geïntegreerde plantenbakken. Verder beschikken ze over 1 of 2 badkamers.

- DOORZONAPPARTEMENTEN:
De doorzonappartementen trekken aan twee zijden daglicht dankzij de plafondhoge ramen. Deze ramen en de 1 of 2 terrassen brengen de beleving rondom je nieuwe thuis mee naar binnen. Dit type heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer.

- LOFTAPPARTEMENTEN:
De loftappartementen zijn gelegen in het monumentale en gerenoveerde RTT-gebouw. De loftappartementen zijn volledig uitverkocht.

- APPARTEMENTEN MET WINTERTUIN:
De appartementen met wintertuin laten je zomer en winter genieten van de buitenruimte. Het open zicht en de geïntegreerde plantenbakken maken van deze hoekappartementen met 3 gevels een oase van rust. Er zijn telkens 2 slaapkamers en 2 badkamers voorzien.

- PENTHOUSES:
Het spectaculaire stadszicht is naast de luxueuze afwerking en de ruime terrassen de grootste troef van deze penthouses. Hier geniet je op hoog niveau. De penthouses hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

- SKY HOUSES:
Luxe, comfort en privacy. Dat van de indrukwekkende sky houses boven het gerenoveerd RTT-gebouw het best samen. Je woont er in het midden van én bovenop de bruisende stad in een fantastisch huis in de lucht. De indeling van de twee verdiepingen zijn vrij te kiezen. 3 slaapkamers en 2 badkamers en 2 of 3 terrassen.

- ASSISTENTIEWONINGEN
Centraal gelegen of rust en persoonlijk comfort? In deze assistentiewoningen hoef je niet te kiezen. 1 of 2 slaapkamers, compact maar alle moderne comfort.

Alle appartementen werden intussen volledig afgewerkt en zijn instapklaar.

GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden).

Menu