Grote Baan 133-B0-06, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€278.215

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers, terras en tuintje op een toplocatie in het centrum van Kuringen (Hasselt).
Welkom in residentie Jack, een prachtig nieuwbouwproject van 18 stijlvol afgewerkte appartementen met terras. Dit appartement is gelegen in blok B, een aparte blok van 12 appartementen verdeeld over twee verdiepingeng.
Appartement B0.06 is gelegen op de gelijkvloerse verdieping (met lift), heeft een bewoonbare oppervlakte van 87,94m² en kent volgende indeling: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, technische berging/wasplaats, open leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken. Verder vinden we hier 2 mooie slaapkamers en een badkamer. De grote raampartijen in de leefruimte geven uit op een prachtig terras en privatief tuintje. In de ondergrondse parkeergarage is een autostaanplaats en privatieve kelderberging voorzien (bij aan te kopen). Gemeenschappelijk is er eveneens een fietsenstalling en afvallokaal.
Troeven: Ruim en lichtrijk appartement met een goede indeling. Energiezuinig E-peil 40. Afwerking van het appartement naar eigen smaak. Prachtig groen binnengebied.
Residentie Jack kent een toplocatie: in het centrum van Kuringen en op wandelafstand van winkels, kleuter- en lagere school, openbaar vervoer, ... Het centrum van Hasselt is vlakbij en ook verkeerstechnisch is deze residentie centraal gelegen vlakbij de op- en afritten van de E313.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

WHR41WMSJ59Z

3407 m2

87 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 May 2022€278.215

09 May 2022€270.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu