Kempische Steenweg 63, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€259.000

Helder appartement op de derde verdieping in goed onderhouden en net gebouw, inclusief inpandige parkeerplaats en privatieve kelder. Het gebouw dateert uit 2001 en het appartement werd gerenoveerd in 2020. Volledig instapklaar. De oppervlakte bedraagt 95m² + ruim terras. Zeer goede EPC waarde van 132.
De parking ligt op -1 en is bereikbaar met de lift, zeer praktisch voor uw boodschappen.
Het appartement bevindt zich net buiten de kleine ring, op wandelafstand van het centrum van Hasselt, met alle voorzieningen en openbaar vervoer vlakbij in de buurt.
De mooie leefruimte met open keuken is volledig keramisch betegeld. De keuken is ingericht met koelkast en diepvriezer, vaatwasser en oven.
Grote slaapkamer met schuifdeur die toegang geeft tot het terras, waar u kan genieten van de ochtendzon. De schuifdeur is voorzien van een muggenraam. De 2e slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten. Ruime badkamer met ligbad en granieten badkamermeubel. Apart toilet en aparte berging.
Elk appartement in het gebouw heeft zijn eigen verwarmingsketel en aparte meters voor gas, water en elektriciteit, waardoor u enkel instaat voor uw eigen kosten. Hierdoor bedragen de gemeenschappelijke kosten slechts 70€/maand.
Het appartement is vrij bij akte.
Uit de hand te koop, rechtstreeks van eigenaar. Immokantoren zich onthouden aub.

Menu