Sint Truidersteenweg 125, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€212.000

Gelijkvloers serviceflat gelegen op wandelafstand (500m +-) van Hasselt stadcentrum. De serviceflat maakt deel uit van de serviceflats en Assistentiewoningen Numa te Hasselt. Aan de residentie stopt een stadsbus die u (gratis) naar Hasselt en rondom brengt. Tegenover is er zowel een apotheek als een Carrefour, beiden elke dag geopend. Meer info over serviceflat en assistentiewoning Numa, zie: https:zorgplus.org/serviceflat-assistentiewoning-hasselt-numa-maria/

Huidige huurprijzen (allen verhuurd):
- Serviceflat: € 695,00;
- Kelderberging: € 75,00;
- Ondergrondse staanplaats: € 75,00.

Totale huuropbrengst: € 845,00

De serviceflat beschikt over een inkomhal die aansluit op de gezellige woonkamer met open keuken. De keuken bevat ingebouwde toestellen zoals een afwasmachine, koelkast met vriezer en kookplaten. Verder bestaat de serviceflat uit een aparte slaapkamer met aansluitende badkamer. Deze badkamer is voorzien van een eigen lavabo met douche en toilet. Tenslotte is de serviceflat ook voorzien van een privatief terras en technische berging voor een eigen wasmachine en droogkast.

Bijkomend beschikt de serviceflat over een eigen ondergrondse autostaanplaats (excl.) met kelderberging en fietsenstalling (incl.).

Adres: Sint-Truidersteenweg 125, 3500 Hasselt. Graag meer weten? Voor meer info bel op het nummer: +(32)479/81.77.17

Menu