Kempische Kaai 63, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€268.000


Gelijkvloers app. 239 000 euro /berging en staanplaats verplicht bij te nemen 29 000 euro

Op de Kempische Kaai, langs de gegeerde Hasseltse kanaalkom vinden we dit gelijkvloerse appartement terug.
Vanop deze locatie wandelt u langs de jachthaven naar het stadscentrum, en met de wagen bent u onmiddellijk op de Grote Ring. In 2022 zal ook de voetgangersbrug over de kanaalkom klaar zijn, die een goede verbinding zal geven aan Quartier Bleu, met zijn winkels zoals Delhaize, Fnac, ...

Dit appartement betreden we via de inkomruimte die open is naar de woonkamer. Aan de inkomruimte is een aparte toiletruimte voorzien. Aansluitend is er de woonkamer die van veel licht geniet dat via de grote raampartijen binnen komt. Vanuit de woonkamer is het ruime terras toegankelijk dat geniet van voldoende privacy. Verder is er aan de woonkamer een open keuken, die voorzien is van een keramische kookplaat, dampkap en een koelkast. Naast de keuken ligt een praktische (hoge) berging. Hier is plaats voor een wasmachine en droogkast. Ook in de slaapkamer valt onmiddellijk het hoge plafond op. Vanuit de slaapkamer komen we in de badkamer en eveneens op het terras.
De badkamer is uitgerust met een douche, een badkamermeubel met wastafel en ruimte voor bijv. een extra kast of droogkast.

In de kelderverdieping vinden we een autostaanplaats en ten slotte nog een ruime kelderberging terug. Opvallend is de hoogte, waardoor er nog meer ruimte gecreëerd kan worden.

Het gebouw werd opgetrokken in 2008.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

-FQBU2A0BM-X

69 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 May 2022€268.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu