Sportstraat 3, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€339.000

In 2015 werd het nieuwbouwproject Alverpark gebouwd in de Sportstraat in Hasselt. Vijf knappe kleinschalige residenties met een prachtig aangelegde parktuin rondom!
Appartement 1.01 bevindt zich op de eerste verdieping (lift aanwezig!). Je krijgt hier een bewoonbare oppervlakte van +/- 93m², met een moderne en onberispelijke afwerking.

INDELING
Wanneer je staat te koken in de open keuken, geniet je van een fijne betrokkenheid met de woonkamer. Vanuit de leefruimte heb je bovendien rechtstreeks toegang tot het aangename overdekte zonneterras. Plaats genoeg hier voor een tafel met stoelen of een gezellig lounge hoekje. Dankzij de prachtige groenaanplanting rondom het gebouw geniet je hier vlak aan de bruisende binnenstad van een zalig plekje zon en rust.
De berging heeft een zeer praktische ligging net naast de keuken. De wasmachine en droogkast kan je hier vlot kwijt, waarna er ook nog extra bergruimte overblijft!
Er zijn 2 slaapkamers en een knap afgewerkte badkamer met een dubbele lavabo en mooie inloopdouche met regendouche. Het toilet is apart, net tegenover de badkamer.
Je wagen parkeer je vlot op jouw privéplaats (nr -1.5) en ook voor de fiets is er een plekje voorzien. In de kelderberging (nr -1.22) heb je dan weer extra stockeerruimte.

- Instapklaar, moderne afwerking
- Zeer energiezuinig
- Goed onderhouden
- Aluminum ramen met vliegenramen
- Veel lichtinval
- Ondergrondse staanplaats + kelderberging
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Mobiscore 8/10

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

95 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€874

Pand Referentie

5YSN0JT-1086

93 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 May 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu