Jagersstraat 42-9, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€209.000

GEZELLIG APPARTEMENT OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM

In de Jagersstraat, op de hoek met het gezellige Sint-Hubertusplein, vinden we dit leuke appartement op de bovenste verdieping van de residentie. Rond het plein vinden we verschillende handelszaken zoals een bakker, krantenwinkel, frituur en supermarkt. Het station van Hasselt en het levendige stadscentrum liggen beide op wandelafstand, wat van deze ligging een echte toplocatie maakt.

De residentie werd gebouwd in de jaren '60, maar in 2000 werd dit appartement volledig onder handen genomen. Er werden verscheidene vernieuwingen doorgevoerd die zorgen voor een beter rendement zoals de centrale verwarming op aardgas en het plaatsen van pvc-ramen met dubbele beglazing. Ook het interieur werd aangepakt door het plaatsen van een nieuwe keuken en het geheel te voorzien van een warme laminaatvloer. Recent liet de eigenaar nog de volledige badkamer vernieuwen en werden aan de voorzijde automatische screens geïnstalleerd om het lekker koel te houden in de zomermaanden. Hierdoor spreken we van een instapklaar geheel waar u enkel uw koffers moet pakken en kan verhuizen.

Via de lift of de trap bereiken we de derde verdieping waar we dit knap appartement terugvinden. We komen binnen via een aparte inkomhal welke ons brengt naar de verschillende leefvertrekken. De gezellige living vormt het kloppende hart van het appartement en staat in.. voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

231 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€528

Pand Referentie

H4A1N-9-IE9D

383 m2

70 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Jan 2022€209.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu